Nástroje

Co se stane s mým původním obrázkem a mými daty?

Tvůj nahraný obrázek a vytvořené formáty se z bezpečnostních důvodů ukládají na našem serveru, a to i poté, co platnost odkazu ke stažení vyprší. Pokud službu používáš bez přihlášení, ukládáme k tomu anonymizovaný identifikátor tvého přístupu (žádnou čitelnou IP adresu). Díky tomu můžeme dohledat případné zneužití. Svůj původní obrázek si znovu stáhnout nemůžeš, dostaneš pouze hotové formáty s vodoznakem. Ostatní uživatelé tvé covery neuvidí.

Pokud jako Artist cover smažeš, zmizí z tvého seznamu. Interně však z bezpečnostních důvodů zůstává zachován.

← Nástroje Byl tento článek užitečný? Dej nám klidně palec nahoru. Pokud ne, jsme tu pro tebe.

Nenašel jsi odpověď?

Náš tým ti rád osobně pomůže.

Kontaktovat nás